Aboubakar Beşiktaş İle Yeniden Doğdu

Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın golcüsü 31 yaşındaki Vincent Aboubakar siyah beyazlı forma ile 3. Kez buluşurken geçmiş sezondaki performanslarını aratmıyor.

Bu sezon devre arası transfer döneminde bedelsiz olarak Al – Nassr FC den kadrosuna katan siyah beyazlı takım Beşiktaş ne kadar nokta bir transfer yaptıklarını görüyoruz.

Hücum da Beşiktaş’ ın en golcü isimlerinden birisi olurken attığı goller ile adeta rakiplerine parmak ısırtıyor. Beklenmedik yerlerden inanılmaz bitiriciliği ile şutlar çıkaran Vincent Aboubakar bu sezon önemli maçlar da attığı harika goller ile Beşiktaş ‘I ayakta tutmaya devam ediyor.

Devre arasında takıma katılıp kısa sürede hem takım arkadaşlarına hem de süper lige kısa sürede uyum sağlayarak tam bir profesyonel olduğunu kanıtlamış oldu.

Devre arası öncesinde 2022 Katar Dünya Kupasında Kamerun milli takımı ile de sahada olan tecrübeli golcü 3 maçta 2 gol 1 de asistlik performansı ile orada transfer de gündeme gelen isimlerden birisi oldu.

Aboubakar Beşiktaş’ta 3. Baharını Yaşıyor

31 yaşındaki Vincent Aboubakar siyah beyazlı forma ile devre arasında transfer olarak 3. Baharını yaşıyor diye biliriz.

Daha önce siyah beyazlı forma ile 2020 / 21 ve 2016 / 17 sezonlarına Beşiktaş ‘ın formasını giyen tecrübeli golcü bu sezon devre arasında yeniden kara kartal’ ın yolunu tuttu.

Beşiktaş forması ile daha önce geldiği iki sezonda da Türkiye Lig şampiyonluğunu kazanmıştı.

Vincent Aboubakar ilk sezonun da lig de 12 gol kaydederken ikinci sezonun da ise 15 gol ile takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan isimlerden oldu.

Bu sezon yeniden Beşiktaş forması ile süper lig de kısa sürede fırtına gibi başlayan Vincent Aboubakar 9 lig maçında kısa sürede 6 gol kaydetmeyi başardı.

Sezon sonuna daha 7 maçı olan Beşiktaş ‘ın kalan maçlar da Vincent Aboubakar’ ın daha önce ki sezonlarda attığı gol sayısına yarım sezonda ulaşması çok kolay olacak gibi görünüyor.

Bu Sezon Enterasan Gollere İmza Atıyor

Bu sezon yeniden Beşiktaş forması ile süper lig de boy gösteren Vincent Aboubakar’ attığı goller ile de enteresan islere imza atmaya devam ediyor.

Ceza sahası içinde ki bitiriciliği hiç kuskusuz çok iyi olan Vincent Aboubakar ceza sahası dışı ve çaprazlardan çok etkili şutlar çıkarmaya devam ediyor.

Vincent Aboubakar’ ın giderek artan bir performansı ile beklenmedik anlar da çıkardığı şutlar beklenmedik pozisyonlar attığı goller bitiriciliği bu sezon süper lig de onun gibi bir bitiricilik o tecrübede yok.

Giresunspor maçında ki en son ceza sahası dışında attığı mükemmel gol akıllarda kalırken Başakşehir maçında sağ çaprazdan köse o kalite de vurusu yapa bilecek süper lig de ki tek oyuncu diye biliriz. Fiziksel olarak tam anlamda hazır olmasa da kalitesini ortaya koyarak takımına desteğini verirken gelecek sezon süper lig ‘in gol krallığında ki en güçlü adayı olacak.