ANKARAGÜCÜ TEKRAR POTAYA GİRMEK İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 39. haftasında Başken temsilcilerinden Ankaragücü takılmam deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maç bugün, 3 Mayıs pazartesi saat 16:00’da oynanacak. Ankaragücü takımı tekrar eleme fotosuna düşmemek için Başakşehir karşısında kesin bir galibiyet arayacak.

ANKARAGÜCÜ SINIRDA

Konuk takım Ankaragücü 38 puanla 16. sırada yer alıyor. Eleme potasında çok yakın olan Ankaragücü takıma Başakşehir karşısında galibiyet elde ederek sıralamasını ve puanını yükseltmek istiyor. Bugün karşılaştırarak gibi 40 puanla 15. sırada yer alıyor.

Galibiyetle sahadan ayrılmak isteyen Ankaragücü takımı İstanbul takımlarından birisi olan Başakşehir karşısında üç puan arayacak. Tekrardan eleme potasında girmek istemeyen Ankaragücü son haftalarında galibiyetle tamamlamak istiyor. Son dört maçına çıkacak olan Ankaragücü takımı Başakşehir’den sonra sırasıyla Fenerbahçe, Kasımpaşa Alanyaspor ile 90 dakika boyunca kozlarını paylaşacak.

Ankaragücü takımında eksik oyuncular var. Saba, Börven, Atakan ve Badji Ankaragücü’nde sakatlıkları devam ettiği için maç kadrosunda yer alamayacak isimler. Bu isimler Başakşehir karşılaşmasındaki kritik 90 dakikada Ankaragücü forması giyerek takımlarını temsil edemeyecekler

Hikmet Karaman öğrencileri Başakşehir karşısında en iyi performans sergilemek için sahaya çıkacaklar. Spor Toto Süper ligin ilk yarısında Ankaragücü’ne ev sahipliğinde oynanan maç Başakşehir’in 2-1’lik üstünlüğü tamamlanmıştı.

MAÇIN MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Medipol Başakşehir: Volkan, Rafael, Mahmut, Duarte, Mbombo, Mehmet Topal, Tolga, Berkay, Aleksic, Visca, Chadli

MKE Ankaragücü: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Atila, Voca, Endri, İbrahim, Alper, Paintsil, Emre

MAÇ NEREDE VE SAAT KAÇTA

Spor Toto Süper Lig’in 39. haftası bugün itibarıyla tamamlanıyor. Ankaragücü deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maç bugün, 3 Mayıs Pazartesi günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler olacak. Maçı canlı olarak beIN Sports üzerinden naklen bir şekilde izleyebilirsiniz. Maç Başakşehir’in ev sahipliğinde Fatih terim Stadı’nda oynanacak.