Fenerbahçe’nin Peşinde Olduğu Jorginho’nun Yeni Adresi Belli Oldu

Fenerbahçe yeni sezon öncesinde kadrosuna Edin Dzeko, Ryan Kent,Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Omar Fayed, Alexander Djiku, Dusan Tadic, Umut Nayir, Dominik Livakovic gibi önemli isimler ile çok iyi bir kadro kurdular.

Süper lig de yeni sezon öncesinde Avrupa da da mesai harcayan sarı lacivertli takım bileğini büke bilecek rakibi çıkmadı.

UEFA Konferans liginde grup aşamasına kala bilmek için 3 ön elemeden geçen sarı lacivertli takım Zimbru, Maribor, Twente ile karşı karşıya gelirken rakiplerini hepsini devirerek grup aşamasına sadece bir adım uzaktalar.

Sarı lacivertiler Trendyol süper lig de ise sezonun ilk iki haftasında da sahadan 3 puan galibiyet ile ayrılarak sezona güçlü bir giriş yaptılar.

Sezonu kendi sahasında açan sarı lacivertli takım Gaziantep FK ile karşı karşıya geldikleri mücadeleden 2 – 1 galip ayrılarak 3 puan ile lige başladılar.

Yeni sezon da ki ilk deplasman karşılaşmasında ise sarı lacivertli takım ligin yeni Karadeniz ekibi Samsunspor deplasmanına konuk oldular.

Samsun da rakibi karşısında ilk yarıda gol bulamayan sarı lacivertli takım ikinci yarıda buldukları 2 gol ile rakibini 2 – 0 mağlup ederek 3 puanı alarak liderlik koltuğunda yer alıyorlar.

Orta saha transferi için kolları sıvayan sarı lacivertli takım Fenerbahçe, Arsenal’da forma giyen Jorginho için temaslarda bulunuyor. Yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler, oyuncunun kulübü Arsenal ile sıkı pazarlıklar yapıyor. Transferde oldukça istekli olan Kanarya’ya Arabistan Ligi’nden sürpriz bir rakip çıksa da sarı lacivertli takımın oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

JORGİNHO ARSENAL’DEN AYRILMAK İSTİYOR

Orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı lacivertli rakı Fenerbahçe İngiltere Premier lig ekibi olan Arsenal ın yıldızını gündemine aldı. Sarı lacivertliler, İngiliz devinin İtalyan yıldızı Jorginho yu kadroya katmak istiyor.

Fenerbahçe, tecrübeli oyuncu için İngiliz ekibi Arsenal a transfer şartlarını sordu. Ada ekibinden ayrılmak isteyen 31 yaşındaki İtalyan orta saha Jorginho, durumu kulübe bildirdi.

31 yaşındaki İtalyan orta saha Jorginho İngiliz ekibi Arsenal den ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Tecrübelisin geçen sezon da Arsenal bile çok fazla forma şansı bulamamış kalmıştı.

Devre arasında katıldığı Arsenal’de gelecek sezon ki kadro planlaması içinde yer almayan 31 yaşındaki tecrübeli isim İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor.

Devre arasında katılmış olmasına rağmen kısa sürede beklenen performansı gösteremedi tecrübelisin Arsenal’de kadro derinliği oluşturmak adına sezonun ikinci yarısında kadroya katılan isimlerden birisi olmuştu.

Yeni adresi merak konusu olan Jorginho’ya Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nasr talip oldu. Arsenal ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

JORGİNHO ARSENAL’DE NE YAPT?

31 yaşındaki tecrübeli isim Jorginho geçtiğimiz sezon Arsenal de 16 resmi maça çıkarken 1 asist katkısı verirken gol sevinci yaşayamadı.

25 milyon Euro değeri olan 31 yaşındaki tecrübeli isim her iki ayağınızda etkili kullanması ile dikkat çekiyor.