MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı’ndan Birlik Ve Beraberlik Çağrısı Geldi

Ankaragücü

Süper Lig’de 24’üncü hafta müsabakasında kendi evinde Demir Grup Sivasspor ekibi ile karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü ekibi, kendi evinde 3-0 skorla yenilgiye uğramıştı. Alınan mağlubiyetin ardından ise takımın taraftarları maç sonunda, sarı lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay’a ilişkin istifa talebinde bulunmuştu.

Teknik adam, istifa daveti üzerine muhatabın yönetim kurulu olduğunu söylemiş ve gerekenin yapılacağına dikkat çekmişti. Konuya ilişkin bir diğer açıklama ise MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Fatih Mert’ten geldi.

Ankaragücü’nde Huzursuz Günler Yaşanıyor

Süper Lig’de 24’üncü hafta mücadelesinde kendi evinde Demir Grup Sivasspor ekibini konuk eden MKE Ankaragücü ekibi, iç sahasından 3-0 skorla yenilgiye uğradı. Mücadeleden büyük bir yenilgi alan ve küme düşme hattının içerisinden bir türlü çıkamayan ekibin sarı lacivertli taraftarları ise takımın Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay için istifa talebinde bulundu.

Ankaragücü ekibinde ortalık karışmış durumda iken, kulübün başkanı Fatih Mert de konuya açıklama yaparak, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.