MKE Ankararagücü Ekibinin Gururu Yusuf Eren Göktaş

Yusuf Eren Göktaş

MKE Ankaragücü U16 ekibinde forma terleten stoper mevki oyuncusu Yusuf Eren Göktaş, U16 Milli Takımı’nın 24-29 Şubat 2020 tarih aralığında Antalya’da oynanacak UEFA U16 Gelişim Turnuvası kadrosunda yer alıyor.

MKE Ankaragücü U16 ekibinde forma giyen başarılı stoper mevki oyuncusu Yusuf Eren Göktaş, üstün performansı ve başarısı sebebiyle, U16 Milli Takımı’nın formasını giyecek. Yetenekli oyuncu, 24-29 Şubat tarihleri aralığında Antalya’daki UEFA U16 Gelişim Turnuvası’nda forma terletecek sporcular arasında yer alacak.

“Ankaragücümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyorum”

Üstün başarısı ve yeteneği ile milli takım kadrosuna dahil edilen oyuncunun konuya ilişkin açıklaması ise şu şekilde oldu: “Ankaragücümüzü en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Milli takıma çağrıldığım için çok mutluyum. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve kulübümüzün Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim”.

Ankaragücü ekibini en iyi şekilde temsil edecek olan oyuncu, turnuvanın ilk karşılaşması için de 24 Şubat 2020 tarihinde saat 15:30’da oynanan Paraguay maçı ile sahada top koşturdu.