Süper Lig Ekipleri Transferde Ne Durumda?

Süper Lig ve Avrupa’dan transfer haberleri gündemi yoğun bir şekilde belirlemeye devam ediyor. Yeni sezon için takımlar yavaş yavaş ilk kamplarını tamamlarken transfer süreci de yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni sezon da süper lig de fikstürde çekilirken takımlar artık liglerin başlamasına kısa bir süre kala takımlarını güçlendirmeye devam ediyorlar.

Karadeniz ekibi bordo mavili takım Trabzonspor ise yeni sezon hazırlıklarına Slovenya’ da kampta devam ederken yeni transferlerinin kamp sürecinde takıma katılması en çok onların isine yaradı diye biliriz. Erken yapılan transferler ile kadrosunu güçlendiren bordo mavili takım 10 numara için Tonio Teklic’le prensip anlaşmaya vardı. Kulübü Varazdin’le görüşmelerde son aşamaya gelirken Karadeniz ekibinin kısa süre içinde transferi açıklaması bekleniyor.

Siyah beyazlı takım Beşiktaş transfer sürecinin en sessiz ekibi oldu diye biliriz. Kara kartal görüşme halinde olduğu Halil Dervişoğlu’ nu Galatasaray’ a Dusan Tadic’ i de Fenerbahçe’ ye kaptıran kara kartal Jean Onana’yı İstanbul getiren kara Kartal hücum hattını Hertha Berlin’den Dodi Lukebakio’yla güçlendirmek istiyor.

GALATASARAY TRANSFERDE HAREKETLİ GÜNLER GEÇİRİYOR

Sarı kırmızılı takım Galatasaray yeni sezon hazırlıklarında sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar.

Kadrosunu güçlendirmek için çalışmaya devam eden sarı kırmızılı takım da bekleneni veremeyen genç oyuncusu Yusuf Demir transferinde Sivasspor çok istekli. Avusturya’ da ki kamp döneminde de beklene performansı göstermekte zorlanan genç oyuncu yeni sezon da sarı kırmızılı takımda da teknik heyet tarafından da düşünülmeyen isimler arasında yer alıyor.

İtalyan orta saha 8 numara Leandro Paredes, transferinde oyuncu sarı kırmızılı takımı oyalamaya devam ederken İtalyadan gelecek yüksek teklifleri bekleme ye devam ediyor. Bu sürecin uzaması sarı kırmızılı takımın da artık canını sıcak olacak ki alternatif isimler üzerine de yoğunlaşmaya başladılar. Kerem Demirbay ile yakından ilgilenen ve hatta oyuncu ve kulübü ile de anlaşmasına rağmen Leandro Paredes’ den gelecek olan yanıta göre de devam edecekler.

Leandro Paredes  ‘in olmaması halinde sarı kırmızılı takım alternatif olarak Fred ile ilgilenmeye devam eden sarı kırmızılı takıma Manchester United Brezilyalı oyuncu için 9 milyon Euro talep etti.

Galatasaray, hücum hattını Cedric Bakambu ile güçlendirdi. Her konuda anlaşma sağlanan Bakambu’nun bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE ARTIK TRANSFERDE BEKLEMEYE GEÇTİ

Bu sezonun transfer de ses getiren takımlarından birisi olan Fenerbahçe artık beklemeye geçtiler.

Sarı lacivertli takım ile sözleşmesi sona eren Miha Zajc‘ın temsilcisi İstanbul’a geldi. Yapılacak görüşmelerin ardından Zajc’ın kararı netleşecek. Anlaşma sağlanaması halinde listedeki diğer isimlerle görüşmelere başlanacak.

Wilfried Zaha için tüm şartları zorlayan Fenerbahçe, alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Ekambi ile anlaşma sağlanırken Zaha transferine göre de hareket edilmesi bekleniyor.