Süper Lig Ekipleri Transferde Ne Durumda?

Süper Lig ve Avrupa’dan transfer haberleri gündemi yoğun bir şekilde belirlemeye devam ediyor. Yeni sezon için takımlar artık ilk kamplarını tamamlarken transfer süreci de yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni sezon da süper lig de başlarken üç büyükler kıyasıya yarış içinde hem lig de hem de transfer yarısında karşılıklık çalımlar ile devam ediyor.

Liglerin başlaması ile beraber artık süper lig ekipleri kadrosunda eksik olan bölgeler için oyuncu arayışlarına devam ediyorlar.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında sezon başlamadan transfer çalımlarının başlaması ile yeni sezonun da daha hareketli ve kıyası bir yarış içinde geçiyor.

FENERBAHÇE FIRSAT TRANSFERLER İÇİN EYLÜL AYINI BEKLİYOR

Sarı lacivertli takım yeni sezon da kadrosunda her bölge için yaptıkları transferler de kadrosunu güçlendirmeye devam ediyorlar.

Fenerbahçe yönetimi son dokunuşu orta saha transferiyle yapıp eylül ayında fırsatları beklemek istiyor. Zielinski için Napoli’nin transferi bekleniyor. Krunic konusunda Milan’la hazırlıklar devam ederken, listeye eklenen son isim menajerlerin önerdiği Guido Rodriguez oldu. Orta sahada bir isim ile daha ön libero da kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertli takım fırsat transferi için artık Eylül ayını beklemeye geçtiler.

Kadroda orta sahada bazı isimler ile de yollarını ayırmayı düşünen sarı lacivertli takım Miguel Crespo‘yu en çok isteyen kulübün Genoa olduğu ortaya çıktı. Portekizli için Fenerbahçe’nin 3 – 4 milyon Euro talep ettiği vurgulanırken transferin de gerçekleşme ihtimali yüksek.

GALATASARAY’ DA ORTA SAHADA SALİH ÖZCAN İSMİ ÖN PLANDA

Sarı kırmızılı takım Galatasaray yeni sezon öncesinde bir çok yıldız ve tecrübeli transferler ile kadrosunu güçlendirdiler.

M. Icardi, Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Angelino gibi isimler ile kadrosunu şekillendirdiler. Birçok yıldız isim ile bir görüşmelerine devam eden sarı kırmızılı takım Galatasaray son olarak orta saha için sürpriz bir aday var.

Sarı kırmızılı takım Galatasaray, Alman ekibi Borussia Dortmund’un milli yıldızı Salih Özcan‘a kanca attı. Alman ekibiyle pazarlıklara başlayan Sarı kırmızılılar, bu transferde önemli mesafe katetti. 25 yaşındaki oyuncu da Galatasaray’ın teklifini doğrularken Galatasaray bu transferi de bitirerek orta sahasında yerli rotasyonunu arttırıp güçlendirmek istiyorlar.

BEŞİKTAŞ 10 NUMARA İÇİN KOLLARI SIVADI

Talisca transferinde yüksek maliyet engeline takılan Beşiktaş, 10 numarada başka bir Brezilyalıya rotayı çevirdi. Kartal, Fulham’ın 27 yaşındaki yıldızı Andreas Pereira‘yı kiralamak için teklifini yaparak beklemeye geçtiler.

TRABZONSPOR’DA ORTA SAHA TRANSFERİ İÇİN BATİSTA MENDY HAMLESİ

Bordo mavili takım Trabzonspor orta saha da oyuncu arayışlarına devam ediyorlar.

23 yasındaki Ön libero Batista Mendy için Angers ile yaptığı pazarlıklarda 5 milyon Euro’ya çıkan Trabzonspor, bu rakama önemli bonuslar da ekledi. Oyuncuya da 1 milyon Euro’nun üzerinde maaş teklif edildi. Karadeniz ekibi, Batista Mendy’nin transferinde adım adım mutlu sona gidiyor.