Ankaragücü Kulübü İçin Müjdeli Haber

Ankaragücü

Süper Lig ekiplerinden biri olan MKE Ankaragücü ekibi, mali sebeplerden ötürü kullanamadığı Tandoğan Tesisleri’ni yenileyerek tekrar açtı.

MKE Ankaragücü Kulübü, ekonomik sorunlar nedeniyle 2002 yılından beri kullanıma kapalı olan Tandoğan Tesisleri’ni yenileyerek tekrar kullanıma açtı. Konuya ilişkin açıklama sarı lacivertli kulübün yönetici ismi Fatih Mert’ten geldi.

Tekrar açılan Tandoğan Tesisleri’ne dair konuşan Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, bu tesisin kulüp için çok önemli olduğunun altını çizdi. Ankaragücü ruhunun yaşadığı yerin burası olduğunu da ifade eden yönetici, pandemiden sonra kulüplerin durumları için de altyapıların büyükbir öneme sahip olduğunu ekledi. Ve başkent ekibinin alt yapısının da burası olduğuna vurgu yaptı.

Tandoğan Tesisleri’nin Önemi Ayrı

Tandoğan Tesisleri’ne verilen önemin ayrıcalığına dikkat çeken sarı lacivertli yönetici, Altındağ Belediyesi ve Belediye Başkanı Asım Balcı’ya da teşekkür dileklerinde bulundu. Göreve başlamış oldukları günden itibaren Ankaragücü Kulübü’ne karşı çok yakın ilgi gösterdiklerini ve söyledi.

Bu tesisin kulübün geçmişi olduğunun altını çizen Fatih Mert, çoğu kişinin çocukluğunun da burası olduğuna dikkat çekti. Ve bu sebeple de buranın farklı bir öneme sahip olduğunu ekledi.

Bina tadilatını Altındağ Belediyesi’nin ve sentetik saha ile tribünleri de Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını dile getiren başkan, kapalı spor salonunun bitişinin ardından ise dört dörtlük bir kompleks haline geleceğini belirtti.

Güncel Yazılar