MKE Ankaragücü Kulübü Beştepe Tesisleri’nde Toplandı

MKE Ankaragücü

Koronavirüs salgınının Türkiye’de kontrol altına alınmasının ardından, spor faaliyetleri için de hareketlenme dönemi başladı. Liglerin ne zaman başlanacağına ilişkin net bir açıklama olmamış olsa da bu süreci değerlendirmek adına uzun zamandır antrenmana çıkmayan oyuncular, sahalardaki yerlerini aldı.

Koronavirüs salgınının yavaş yavaş kontrole alınmasının ardından, Süper Lig’de antrenman hazırlıkları başladı. 19 Mart’ta alınan karardan bu yana takımlar antrenmanlarını sahada gerçekleştiremiyordu. Herkesin bireysel olarak evlerinde çalıştığı sürecin ise sonlarına gelindiğinin çanları çalmaya başladı.

Süper Lig’de mücadele eden MKE Ankaragücü Kulübü de, gelecek hafta antrenmanların başlayacağına ilişkin duyuru yaptı. Bunun sonrasında ise tedbir amaçlı olarak tüm kulübün Kovid-19 testinden geçeceğini bildirdi.

MKE Ankaragücü Kulübü’nün yapmış olduğu açıklamaya göre koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen çalışmaların başlama hazırlığı içerisinde olduğu oldu. Dün gruplara ayrılarak Beştepe Tesisleri’nde bir araya getirilen kurulun ayrıca Kovid-19 testine tabi tutulduğuna da dikkat çekildi.

Herkese Test Yapıldı

Beştepe Tesisleri’nde toplanan sarı lacivertlilerde yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına koronavirüs testi yapıldı.

MKE Ankaragücü Kulübü’nün doktoru tarafından da yine salgına yönelik tedbirlere ilişkin bilgilendirme yapıldı. Sarı lacivertli kulübün test sonuçlarına göre antrenmanlara başlayacağının da bilgisi geçildi.