MKE Ankaragücü Zor Günlerde Taraftarını Bilgilendirmeye Devam Ediyor

MKE Ankaragücü

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle tüm ligler süresiz olarak askıya alındı. Tüm dünyayı olumsuz şekilde etkileyen salgın hastalık, spor dünyasına da etkilerini yaşatmaya devam ediyor. Takımlar şu anki sezondan kalan maçları düşünürken, bir yandan da gelecek sezon için hazırlanmaya başlıyor.

Ekonomik krizin de yaşanmasına neden olan yeni tip koronavirüs salgını, spor kulüplerinin de oyuncularının maaşlarının ödeme hususunda zorlanmasına neden olacak. Bu yüzden de yönetimler, indirime gitmeye karar vermeye tek tek başladı.

Oyuncu maaşlarını yönetim düşünürken, sporcular ise formda kalmak adına evdeki bireysel çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fakat bu süreçte takımını ve oyuncusunu takip etmek isteyen milyonlarca taraftar da söz konusu.

Konrad Michalak Çalışmalarına Devam Ediyor

Taraftarın futbolu çok fazla özlemiş olduğu günlerde, kulüpler de sosyal medya paylaşım siteleri aracılığıyla taraftarına moral vermek istiyor. Çeşitli etkinliklerin ve paylaşımların sık sık yapıldığı dönemde, MKE Ankaragücü ekibi de paylaşımlarına devam ediyor.

Süper Lig ekiplerinden olan MKE Ankaragücü, resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Konrad Michalak’ın çalışmalarına evden devam ettiğini belirterek, videosunu takipçilerine gönderdi. Taraftara da seslenen sarı lacivertli kulüp, bu süreçte evde kalınan süreçte herkesin spor yapması da tavsiye edildi. Paylaşıma, #BirlikteBaşaracağız etiketi de eklendi.