Fatih Mert Kulüp Çalışanlarına İlişkin Açıklama Yaptı

Fatih Mert

Süper Lig’de mücadele eden MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalara imza attı. Çıkan söylentilere sert bir şekilde yanıt veren sarı lacivertli yönetici, yöneticilerin ve çalışanların motivasyonunun düşmemesi adına ricada bulundu.

Süper Lig ekiplerinden olan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert sarı lacivertli kulübün çalışanlarına ilişkin söylenenlere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Sert bir açıklama yapan başkan, hem yöneticilerin hem de çalışanların da motivasyonunun düşürülmemesi adına istekte bulundu.

Kiminle Çalışacağımıza Biz Karar Veririz

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, taraftarlarına seslenerek, kulüpte kimle çalışılacağına kendilerinin karar vereceğinin altını çizdi. Haddi aşan işlere de kimsenin girmemesi adına ricada bulundu. Sahte hesapları olan kişilere inanarak da kimsenin ekmeğine yağ sürülmemesi gerektiğini ifade etti. Ve yöneticilerin ve çalışanların motivasyonunun da düşürülmemesi talebinde bulundu.

Kulüp olarak şu an çok yoğun olduklarını belirten Mert, bağlantıları da bildiklerini ekledi. Kulüp olarak işlerine baktıklarını söyleyen başkan, takımını seven herkesin de kendi işine bakmasını rica etti. Ve hakkedenin hak ettiğini kendilerinden muhakkak alacağının da özellikle altını çizdi.

Güncel Yazılar