MKE Ankaragücü Otelde Maç Hazırlığına Başladı

MKE Ankaragücü

Süper Lig’de mücadele eden MKE Ankaragücü ekibi, 28’inci haftanın hazırlıklarına yoğun bir tempo ile başladı. İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir ekibiyle kozlarını paylaşacak olan sarı lacivertliler, galibiyet parolası ile çalışmalarını sürdürdü.

Süper Lig’in 28’inci hafta mücadelesinde 19 Haziran Cuma günü kendi evinde şampiyonluk adayı Medipol Başakşehir ekibini konuk edecek Ankaragücü hazırlıklarına başladı. Sıkı bir tempo ile idman programına devam eden başkent ekibi, Gaziantep deplasmanı sürecinde konakladığı otelde hazırlanıyor.

Süper Lig’de 27’inci hafta mücadelesi için Gaziantep FK ekibine konuk olan MKE Ankaragücü ekibi, sıradaki rakibinin hazırlıklarına başladı. Koronavirüs salgını sonrasında ilk maçını deplasmanda gerçekleştiren sarı lacivertliler, ilk oyununda 1-1 berabere kalmıştı. Puanları paylaştığı maçın ardından kendi evinde ise Başakşehir ekibini ağırlamaya hazırlanmaya başladı.

Bugün Beştepe Tesisleri’nde Çalışacaklar

Hızını kesmeden Gaziantep’de konaklamış olduğu otelde tecrübeli Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay gözetiminde çalışan ekip, güne fitness çalışmaları ile başlamış oldu.

Konuya ilişkin açıklama ise Ankaragücü Kulübü tarafından gerçekleşti. Başkent ekibinde sakatlığı hala devam eden Orkan Çınar’ın antrenmana çıkmadığı öğrenildi.

Gaziantep mücadelesinde sarı kart gören Ante Kulusic ise, İstanbul temsilcisi ile olacak mücadelede forma giyemeyeceği duyuruldu.

Dün itibariyle Ankara’ya dönüş sağlayan sarı lacivertliler, bugün ise Beştepe Tesisleri’ndeki antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Güncel Yazılar