Fatih Mert Gaziantep FK Maçını Değerlendirdi

Fatih Mert

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, Gaziantep FK mücadelesine ilişkin açıklamada bulundu. Alınan 1 puandan mutlu olmadıklarını belirterek, kalan tüm oyunlarda galibiyet hedefiyle sahaya çıkılacağını ifade etti.

Süper Lig’de 27’inci hafta mücadelesi için Gaziantep FK ekibine konuk olan MKE Ankaragücü ekibi, mücadelede 1-1 berabere kalmıştı. Alınan eşitliğin ardından ise sarı lacivertli kulübün yöneticisi isminden açıklama geldi.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, bu maçta galip gelmeleri gerektiğini ifade etti. Bundan sonraki dönemde ligde kalabilmek için de maksimum puanları almaya ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti. Gaziantep FK ile olan mücadelenin, koronavirüs salgını sonrasında yapılan ilk maç olduğunun da altını çizdi.

En Az 3-4 Galibiyete İhtiyaç Var

Galibiyet parolası ile gittiklerini ve galip gelmek için de her şeyi yaptıklarını belirten yönetici, futbolcuların ise 6-7 net gol pozisyonundan yararlanamadığını ekledi. Bir puandan ise mutlu olmadıklarını ve galip gelmek istediklerini de özellikle belirtti.

Fatih Mert, ligin 28’inci hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir ve 29’uncu haftada Trabzonspor ile olacak karşılaşmalar ilgili de konuştu. Önlerinde şampiyonluğa oynayan 3 takım olduğunu belirten yönetici, Ankaragücü için arık rakibin hangi pozisyonda olduğunun da fark etmediğini ekledi. Ve ligde kalabilmek için de bundan sonraki haftalarda 3-4 galibiyete ihtiyaç olduğunun vurgusunu yaptı.

Güncel Yazılar